keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Inspiraatio sisustukseen

Tänään on ollut aivan jäätävä inspiraatio päivä, olen tyhjennellyt pöytiä turhista tilpehööristä, ja näillä pienillä muutoksilla sain aikaan ihanan seesteisen ja kuvauksellisen tunnelman kotiin.

Aloitin keittiöstä! Kaikki turha pois! 




Lähdetään liikkeelle siitä, että minulla oli siis täysi kyllästyminen tai sanotaan jopa kärkkäästi VIHAAMINEN kotiamme kohtaan en ollut mihinkään tyytyväinen!!
Jonkinmoinen suunta oli kadoksissa sisustuksellisesti koko talossa.
Se jokin into ja fiilis mikä pitäisi olla omassa uudessa rakennetussa kodissa puuttui.

Eilen tosiaan viittasin kuviin joita seurailin istagrammissa, ja sieltä se TAAS tuli: nimittäin MUSTA!! Kun sain aikanaan myytyä meidän kaikki mustat huonekalut, sanoin etten koskaa enää tuo sitä halitsevana elementtinä meille kotiin. Mutta sehän on jo meillä valmiina, olin vain sokea enkä niinkään nähnyt sitä tämän kaiken inhoomisen keskellä.

Keittiötämme hallitsee vaaleat puusyyhyiset laatikostot sekä rungot, tasot ja muutama kaapisto ovat savunharmaata.
Takkastammekin löytyy mustat laatat. Ruokapöytämme on musta.

Musta on värinä niin vahva ja jos ajatusta ei ole tai jos onkin ja musta ei vaan sovi siihen niin kai se vain sai minut sulkemaan silmäni ja ahdistumaan.

Ruokapöytä ja tuolit ovat sellaiset jotka ovat olleet meillä pitkään ja en ole tykännyt niistä enää pitkiin aikoihin, olin aivan varma että ne lähtevät pikinmiten vaihtoon. Mutta kappaskummaan tykästyin periaatteessa niihin nyt uudelleen, sillä BINGO nämähän sointuvat tähän uuteen inspiraatioon täydellisesti. Tällä hetkellä ei ole varaa satsata uuteen pöytään eikä tuoleihin. Niin nämä sopivat tähän nyt täydellisesti.




Olohuoneemmekin muuttui tietyllä osin, sillä vahingon kautta meille kotiutui mustavalkoinen matto, ja tähän oli löydettävä sopusointu. Joten marssein ikeaan ja löysin sieltä meille muutaman mustavalkoisen tyynyn. Samalla piipahdin Jyskissä, josta tarttui kokonaan mustat tyynynpäälliset matkaan sekä ihana tekstitaulu, joka myös on mustavalkoinen :D Valkoiset tyynyt meillä olikin jo ennestään.
Näillä pienillä muutoksilla sekä pienellä rahalla, sain koko tämän meidän avoimen olohuone-ruokahuone-keittiö tilan sointumaan keskenään yhteen.



Tarkoitukseni on siis tuoda vahvasti sisutuksemme suuntana mustaa, valkoista sekä harmaata. Ja tietysti elämä lasten kanssa, tuo mukaanaan myös värit. Ja nämä kuuluvat mielestäni lasten elämään, joten tarkoitukseni ei ole saada lastenhuoneista mustavalkoisia, vaikka ne tämän äidin silmään mielyttävätkin tällä hetkellä silmääni erityisen paljon.

Kiitos taas kun tulit lukemaan, se merkitsee minulle paljon!

-Jessica-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti