torstai 3. joulukuuta 2015

Perfektionistin Suorituspaineet

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa!

Blogia en ole päivittänyt, enkä instan puolellekkaan lisännyt kuvia. 
Minun perfektionistin piirteet puskee nyt niin pahasti esille, että itseänikin ärsyttää. Miksi pitää sitä rimaa niin korkealla, miksi ei vain voisi höllätä ja laskea hieman sitä rimaa. Tuli olo että eihän tässä talossa ole mitään kuvattavaa joka voisi olla julkaisukelpoista ns. "Etuovi-sisustusta".

Mutta nyt yritän että saan laskettua rimaa, ja yrittää olla tyytyväinen. Ja kirjoittaa meidän kodista joka nyt on parin viikon aikana muuttunut valtavasti. 
Uusia kivoja juttuja tullut myös, jouluvalot ikkunoissa ja ulkona. Sohvamme saapui vihdoin ja viimein tehtaalta - kolme istuintyynyn kangasta vaihdettuna <3.

Eli nyt olisi paljon postausaiheita, ja muutaman päivän päästä juhlistamme jouluakin.

Näin kun muut ihmiset alkavata rauhoittua joulun viettoon, niin meillä puolestaan alkaa olemaan päinvastoin. Kuusikauppa käy vilkkaana, olemme aamusta iltaan myymässä kuusia. Näin meidän joulutervehdyksien vieminen tuottaa haasteita varsinkin tänä vuona kun meillä on kaksi myynti paikkaa, mies kylillä myymässä ja minä kotipihalla.
Toivon kovasti että ystävämme ymärtävät tämän, toki nämä ovat jokavuotisia ongelmia meillä. No me olemmekin sellaisia myöhäisiä yökulkuja tonttuja :)

Tämän hiljaisuuden aikana olohuoneemme järjestyskin kerkesi hetken olemaan täysin nurinkurinen, mutta se ei kauaa kestänyt. Sillä se ei oikeasti sopinut, vaikka kodikkuuta se toi paljon lisää. 




Mutta näin joulun tullen meidän joulukuuselle ei olisi ollut paikkaa, joten nopeasti palasimme vanhaan järjestykseen. Toki se hieman harmitti itseäni, sillä aina samaa vanhaa... Tylsää...
Eli itselleni tullut tämä ahistus joka jokaiselle taitaa jossain vaiheessa tulla, kodin järjestyksen suhteen :)

Nyt koitan kuitenkin aktivoitua ja kertoa hieman tiheämmin meidän jutuista kotona, mitä tässä reilun kuukauden hiljaisuuden aikana tapahtunut ja muuttunut :)

Oikein ihanaa joulun odotusta, ei ole kun muutama päivä kun vatsamme täyttyvät herkuista, sydämmemme pakahtuu onnesta kun rakkaimat ympärillä ja lasten ilo nousee kattoon lahjojen saannista.



-Jessica-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti