tiistai 19. tammikuuta 2016

Uusivuosi ja uudet tuulet

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa!! (Lue liian pitkästä)

Nyt olen taas hieman aktivoitunut, ja saanut joulutressin ja muut pois.
Sanotaan että edeltävät kaksi kuukautta on ollut fyysisesti erittäin raskaita, niin en saanut koskaan intoa kuvailla yhtään mitään. Ja jotenkin mentiin vaan päivästä toiseen ajattelulla. 

Nyt kun raskaus (tämä on lukijoilleni nyt vasta tiedossa, eli meille tulee perheenlisäystä juhanuksen tietämillä <3 )  alkaa lähentelemään puoltaväliä, niin oloni on nyt mahtava. Pahatolot ja muut menneet ainakin toistaiseksi ohi, ja virtaa riittää. 

Tiedä johtuuko tästä ihanasta valkeudesta mitä saimme tänne etelään. Minä olen niin talvi/lumi sekä pakkasihminen että en voi muutakuin nauttia tästä säästä. Ihanaa kun lunta sataa ja on kevyttä pakkaslunta, niin mielelläni päivästä toiseen kolailen pienenmänkin määrän lunta pois.

Joulun jälkeen suuntasimme myös matto ostoksille. Tarkoitukseni oli ostaa ruokapöydän alle uusimatto, valkomustan taljan tilalle. Itseäni alkoi ärsyttämään loputon koirankarvan määrä mitä matto keräsi, sekä matto oli kokoajan rullalla tuolien alla.
No kauppasta tarttui mukaamme olihuoneeseen uusimatto, ja olohuoneen matto siirtyi ruokapöydän alle.

Olohuoneen matto siirtyi ruokapöydän alle.


Tämä uusi matto on aivan ihana, meillä oli samantyylinen matto aikaisemmin, mutta jouduin luopumaan siitä kun kuopus alkoi liikkumaan, sillä matosta irtosi runsas määrä irtokarvoja ja kyseinen matto keräsi koirankarvaa myös järkyttävissä määrin. Olihan sille matolle myös tullut muutamat koiran oksennukset yms, vaikka pestyjähän ne oli, niin ajatus lapsesta joku ryömii oksenuksissa -EI kiitos!
Matto on aivan ihanan pehmeä, sekä tämän pitäisi olla koiratalouteen mainio, niin että karvat irtoavat helposti eikä jää nukan uumeniin. Katsotaan pitääkö kutinsa.

Olohuone sai uuden upean harmaan maton.


Jo ennen joulua ostin keittiön/ ruokailutilan väliin aivan ihastuttavan uuden taulun joka sopii kuin nenä päähän mielestäni meille. 

Uusi taulu sekä uudet Iittalan nappulat.


Sain myös joululahjaksi äidiltäni muutaman Iittalan nappulan lisää, joten näiden keräily ei lopu. Olen niin rakastunut näihin.

Makuuhuoneeseen vaihdoin myös ennen joulua vanhan päiväpeitteemme tuomaan hieman talvisuutta, joten hieman kontrastia hetkeksi ennenkuin taas valkoinen peite saa tulla keväiseen tunnelmaan. Josko muutaman värikkään tyynynkin toisin piristämään kunhan kevät lähestyy.

Makuuhuoneeseen toin talveksi vanhan päiväpäitteemme.


Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!

-Jessica


2 kommenttia:

  1. Voi miten kivan näköistä. Me teemme vanhasta hirsitalosta kotia itsellemme ja on kiva inspiroitua uudisrakennuksista välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin! :) voi että pakko tulla kurkkimaan blogiasi, vanhat hirsitalot niin <3
      Kiitos vierailustasi!

      Poista