maanantai 7. maaliskuuta 2016

Lastenhuone = tuska!

Mukavaa uuden viikon alkua kaikille lukijoilleni! :)

Olen aijemminkin kirjotellut murheenkryynistä nimeltä Lastenhuone!
Sama ongelma jatkuu edelleen, en todellakaan tiedä mikä tässä esikoisen huoneessa mättää?

Epäilen että se on toi tapetti... Mutta olen nähnyt kauniitakin lastenhuoneita joissa kyseinen tapetti, enkä ymmärrä miksi en saa sitä meille sointumaan.. Johtuukohan myös huone korkeudesta, meinaan huoneessa vino katto ja seinä nousee yli 3m korkeuteen.
Tapetin vaihto nyt ei ole tulossa kysymykseen, kun ei ole kun muutaman vuoden vanha ja oli niin kallis jotta en viitsi vuoden välein vaihdella :D

Nyt kuitenkin tullut siihen tulokseen että sänky on aivan väärän värinen, ja sille täytyy pikinmiten tehdä jotain. Vasta jouluna olin ajatellut ostaa pojille jo aikaisemmin kertomani kerrossängyn.
Sekä raidalliset verhot ja rakastamani matto ovat aivan liian rauhattomia tässä huoneessa, juurikin tuon tapetin takia.
Haluaisin että lasten huoneessa olisi kuitenkin väriä. Mutta tästä nyt ei saa tasapainoa ilman maton vaihtoa.

Joten kokeilin muutamaa eri vaihtoehtoa, sekä kokeilin meidän harmaata torkkupeittoa päiväpeitoksi. Nämä matot, sekä nämä sävyt nyt löytyivät kotoota, joten harkitsen myös pyöreää mattoa tai jotain aivan muuta sävyä. Jokin sävy tapetista, olisiko se kuitenkin vihreä tai punainen?

Mikä näistä mielyttää teidän silmäänne? Onko se tuo ensimmäinen kirahfi matolla, harmaalla matolla vaiko valkoisella matolla?Lähtö tilanne, joka tuntuu rauhattomalta.


Vaihtoehtona harmaamatto, sekä harmaa päiväpeite.Kokeilu mielessä valkoinen matto.
Muuttuiko ilme mielestänne parempaan vai huonompaan suuntaan? Ilolla otan vinkkejä vastaan, tai jos sinulta löytyy linkki jostain syövereistä huoneeseen jossa kyseinen lillybyn tapetti <3

Näiden murehtimisien keskellä kuitenkin painin, ja toivotan ihanaa viikon jatkoa kaikille! <3 

-Jessica

8 kommenttia:

 1. Valkoinen matto on raikkain. :)

  VastaaPoista
 2. Omaan silmääni myös yksivärinen on paras, valkoinen tai harmaa. Molemmat kivoja. Lastenhuoneissa on monesti ongelma, kun on paljon pieniä kalusteita ja muuta sälää, kaikki matalalla. Ilme on helposti sekava. Kerrossänky voiskin tuoda sellaisen ryhtiliikkeen. Tuo tapetti on oikein ihana, sitä ei kannata vaihtaa pois<3 Ikean Kallax-hylly (se, joka on kaikissa lastenhuoneissa melkein, mutta on niin toimiva)pystypäin vois antaa korkeutta myös, jollet laita kerrossänkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) juu haastavaa on, ja haastavaksi tekee tuo hirsiseinä kanssa, ei ole koko huone puhtaanvalkoinen seinissä tapetin lisäksi.
   Kohta tilaan sisustussuunnittelijan noihin lastenhuoneisiin <3
   Täytyykin kokeilla vielä hieman pyöritellä huoneen järjestystä ja kokeilla tuon kallaxin nostamista pystyyn, ennenkun kerrossänky tulee..

   Poista
 3. Tuo tapetti on ihana, sama kuin meillä kuopuksella. Mielestäni tuo harmaa matto on hyvä ratkaisu. Ja, on totta, että korkea huone tekee omat haasteensa. Ja, Marin kommenttia kompaten, lastenhuoneissa on haastavaa, kun tavaraa on niin paljon. Mutta, kivalta näyttää!
  Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) juu ja kun ei nämä meidän huoneet niin kamalan isoja ole, joten pieneen tilaan pitäisi mahtua paljon. Ja kuvista jäänyt pois isot vastekaapit jotka myös molempien lasten huoneissa on oven takana. :/

   Poista
  2. Niin ja ihanaa naistenpäivää myös sinulle! <3

   Poista
 4. Olen myös harmaan vaihtoehdon kannalla, rauhoittaa tilaa, jää seinä katseenvangitsijaksi :)
  Meillä lastenhuoneet suht neutraaleita, leluista ym. Tavaroista väriä ja muotoja kuitenkin riittää.

  VastaaPoista