perjantai 5. helmikuuta 2016

Ihana kamala työhuone

Viikonlopun kunniaksi sain vihdoin ja viimein tekstin valmiiksi! Tämän piti olla valmis jo keskiviikkona! Jotenkin näiden lasten ja kodinhoidon ohessa ei vaan saa kaikkea valmiiksi, ja pientä viilailua tarvitsen vielä tässä blogimaailmassa, joten aika aikaa vievää tämä on, mutta en valita sillä tämä antaa minulle paljon :) Parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Muutamana päivänä tullut vietettyä monta tuntia työhuoneessa, ja ahistus kasvanut.
Luulin että olin tyytyväinen, mutta ei.
Jokin siellä mättää, tiedän kaappitilaa aivan liian vähän, tähän nykyiseen mappi sekä paperimäärään nähden.

Työhuone nykyisellään.
Avonaisia hyllyjä en kovin tahtoisi ainakaan mappien säilytykseen. Enkä myöskään liian raskaita kaapistoja. Eikä sinne tosin mahtuisikaan, sillä työhoneen virka muuttui myös vierashuoneeksi kuopuksen syntymän jälkeen. Sohvasänky ei  sovi enää meidän sisustukseen, mutta se saa nyt luvan kelvata! Olen kyllö hiljalleen miettinyt sen hävitystä, ja näin saisin sirot matalat kaapistot ostettua. 
Periaatteessa vieraat voivat sen kerran kun tarve, nukkua  patjoilla.  Jos satsaisin hyviin patjoihin. Mutta ongelma taas, mihin nämä pajat jemmaisin kun eivät ole käytössä? ...huoh... Mistä saisin 30m2 lisää säilytystilaa.

Olin kuvitellut ostavani työpisteen päälle jonkin siron hyllykön, mutta sattuman kautta löysin kirpparilta tämän ihanan taulun, joten se löysi paikkansa työpisteen päältä.

Työpiste nykyisellään.

Tämän ikean jo tuotannosta poistuneen senkin yläpuolelle haluan jotain, sen täytyy olla sellainen että siellä pystyy säilyttämään mappeja, sekä tulostimet sekä nämä pöydällä nyt olevat arkistot sekä muut työhön liittyvää, välttämättä avohyllyt ei olekkaan tähän se vaihtoehto jollen saa uutta kaapistoa.

Apupöytä, sekä kaapisto alkaa jäämään pieneksi.Jos hävittäisin sohvan niin haavleisin Ikean bestå kokonaisuudesta, tänne saisi kaapien taakse piiloon nämä edellä maitut asiat. Toki en tälläisena korkeana ostaisi vaan hieman muuttaisin moduuleita matalammaksi ja simppelimmäksi.

Ikean Bestå-sarjaa


Vinkkejä voit laittaa työhuonesta jotka kuvittelisit minua inspiroivan tekstini perusteella, tai muitakin vinkkejä! :)

Pssttt.. Me aletaan muuten rakennuspuuhiin ;) Autokatoksen kattotuolit on tilattu... Tästä lisää myöhemmin, tiedätte mitä odottaa <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Jessica

4 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin sattumalta blogisi kun selailin Aurinkometsästä kuvia. Minulla ja miehelläni on nimittäin alkamassa saman talon rakennusprojekti! :) Olisi ihan mahtavaa kuulla hieman teidän projektista, sen kestosta, kustannuksista yms. enemmän. Olisiko sinulle mahdollista lähettää ihan sähköpostia muutamaa tiedustelua varten? :) En nyt heti ainakaan löytänyt mistään sähköpostiosoitettasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ihanaa että löysit blogin! =) Voit laittaa sähköpostia jessica.lindfors(@)saunalahti.fi
   Mielelläni autan jos vain osaan vastata :D

   Poista
 2. Hei!
  Aina mukavaa löytää muita hirsitalotyyppejä 😊
  Meillä on rakenteilla myös Kontion talo ja mielelläni katselen kuvia ja luen tarinoita hirsitaloelämästä. Kaunis koti teillä. 😊

  VastaaPoista
 3. Heippa! Aivan ihanaa projektia teille! :) kiitos, juu paljon ei ole blogeja hirsitaloista varsinkaan uusista joita päivitettäisiin. Rakennusblogeja sitten enemänkin <3

  VastaaPoista