tiistai 13. lokakuuta 2015

Kylpyhuoneen muutos

Lupailin jo sunnuntaiksi postausta Facebook sivuillani, mutta aina ei mene niinkuin trömsöössä. Niinkuin ei meilläkään tällä kertaa. Pienestä kalusteiden maalamisesta, tulikin koko kylpyhuoneen listojen ja uusien kalusteiden muutos :D Lapsiperheessä näitä vaan ei saa totetutettua ihan liukuhihnalla. Myös viikonloppu ja alkuviikko on ollut aika rankka myös itselleni. Olen viimeiset kolme viikkoa juossut pää kolmantena jalkana ympäri kämppää ja tehnyt täydellä teholla kaikkea, niin nyt tuli väsähdys. Ehkä hyvä niin että antoi itselle luvan hieman vetää henkeä. Syytin kyllä vahvaa antibioottikuuria tästä, se minut väsytti ;DD

No mennään kuitenkin asiaan: KYLPYHUONE


Ajatukseni lähti kun perjantai iltana kuvailin kylpyhuonetta ja saunaa, ja siitä se ajatus sitten lähti.


Näitä kuvia kuvailin perjantai iltana



Ja tämä kuva herätti ajatuksen....



Harvian puukiuas, ja kivilaatta taustana.



Saunan lauteet ovat täysin mieheni ja hänen setänsä käden jälkeä. Ei voi kuin olla tyytyväinen <3



Päätin maalata meidän kylpyhuoneen jakkaran joka oli edelleen puun värinen, olin siihen parafiinisuojan laittanut mutta en muuta. Sekä Ikean Molger hyllykön oli tarkoitus saada uusi väri pintaan.  Minulla oli täysin selvä visio näistä. Penkki valkoiseksi, hylly mustaksi ja tasot valkoiseksi.

No tapani mukaan, olen ihminen jonka ajatusmaailma on kaikki heti tänne ja heti, meni sitten syteen tai saveen :D Aloitin projektin lauantai iltana, ja homma oli täydessä vauhdissa. Sain penkin maalattua ja hyllykönkin kahteen kertaan.

Maalaus puuhat alkamassa.

Lauantai iltana homma näytti tältä.

Lauantai aamuksi olin päättänyt maalata hyllyn tasot valkoiseksi, ja aloinkin aamutuimaan heti teippaamaan hyllykköä että säästyisin jo mustaksi maalaamani osien tuhrimisesta.
No tämäpä sitten ei ollut niin hyvä idea kun oli kuvitellut, sillä en jaksanut hiota hyllyä, joten uskoin taas ettei sitä tarvita :D Noh kuinka arvata saataa hyllykkö oli kyllä ottanut värin mutta ei se siihen puuhun ollut tarttunut. Heitin sitten hanskat tiskiin, ja päätin etten ala hyllykköä hiomaan että on oltava sitten toinen vaihtoehto.
Selailin netistä erillaisia kuvia kylpyhuoneista, ja kappaskumaa eipä niinkään ole kuvia missä ihmiset säilyttävät kaikki pesuaineet/lasten vesilelut yms. Eihän se ole kuvauksellista :D

Muutama purnukka voi olla nätisti aseteltuna lasihyllyillä. Onko tämä sitten sitä todellisuutta??? Meillä ei ainakaan.

On muutama eri sorttia shamppoita, pesuaineita, kasvonaamioita, kuorinta voiteita ja kaikki lasten kylpylelut. Tottahan toki on hienoa että nämä ei olisi näkyvillä, mutta itse rakastan kuitenkin käytännöllisyyttä enkä ole täysin hurhatanut hifistelyyn ja tavaroiden piilotteluun joka hankaloittaa elämää. Toki jos olisin löytänyt vaihtoehtoja, niin olisi saanut ideaa.
Päätin sitten IKEAN sivuilla tutkailla, ja sieltä löyty muutama eri vaihtoehto. Eli sunnuntai iltana klo 16 minulle tuli vielä ikean reissu eteen.  Vaikka tiesin että homma ei tulisi valmiiksi sillä  aamulla olin sitten saanut päähän piston maalatakkin kaikki kylpyhuoneen listat valkoisiksi. Nämä vanhat listat olivat saman sävyiset kun saunassa paneelit, ja ajattelimme että tulee hieman yhden mukaista. Mutta listat oli huonosti öljytty ja kauheat valumat näkyi. Ja jotenkin koko kylpyhuone ole ristiriidassa, eikä sointunut mitenkään yhteen.

Tämä nyt vei muutaman päivän, kuivumisen + lasten takia,. Koko aikaa ei pysty tekemään, vaan lapsetkin otettava huomioon ja he ottavat oman aikansa kuitenkin suurimman osan päivästä. Niinkuin nytkin, kerkiän tätä kirjoittaa teille vasta iltamyöhään.

No nyt kuitenkin kaikki on valmista =) Kylpyhuone saanut uuden värin ja uuden hyllykön. Hyllykkökään ei minulle ihan sillaisenaan kelvannut, vaan halusin siihen hieman mustaa. Päätin käyttää spray maalia ja maalata muutaman korin mustaksi =)

Listat saanut valkoisen värin.

Myös saunan oven listat sai väriä, ja oven kahva maalattiin mustaksi.
Tässä tämä uusi hyllykkö :)

Moni varmasti ihmettelee miksi meillä on niin paljon listoja kylppärissä, ja miksi emme ole laatoittaneet oven ja ikkunan ympäryksiä. Niin vastaus kuuluu taas vaihteeksi HIRSITALO :D
Painuminen tapahtuu myös täällä, ja meillä todella suuret ikkunat kylppärissä, ja nämä tulevat myös elämään ja laskeutumaan. Joten listojen kanssa helpompi pelata ja siirtää kun talo on painunut, kun taas jos olisimme laatoittaneet ikkunan ja oven ympärykset ja ikkuna olisi painunut radikaalisti, niin olisi tämä kohta ollut aika ruma, ja laattaa kun ei pysty siirtämään. Ehkä me vielä joku kerta laatoitamme ne kun talo kokonaan painunut. Odottaahan tuo ikkunoiden alapuolinen kulmaus myös kylpyammetta <3 Ehkä senkin aika tulee vielä <3


Ihanaa viikkoa teille ja hyvää yötä! <3

-Jessica-

p.s Synttäripakettini saapui tänään postista, eli tiedossa postausta näistä ihanuuksista <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti