maanantai 5. lokakuuta 2015

WC pieni pintaremontti part 1

Rakennusaikamme lopussa, alkoi olla jo todella kiire päästä muuttamaan. Ja olimme tyystin unohtanut vessojen kalusteet. Päätimme ostaa väliaikaisen kaapiston,  taidettiin siitä muutama kahvipaketti maksaa. Nämä väliaikaisethan on aina ne parhaat ostokset, sillä se väliaikaisuus tuntuu kestävän pitkään. Ja niin näyttää käyden tässäkin. Tämä allaskaluste saa luvan kelvata meille nyt vielä vähän pidempäänkin.

Pahoittelen valmiiksi jo kuvien todella huonoa laatua, sillä vessan valaistuksemme on erittäin huono!

Alakaapit saaneet jo uuden päälysten pintaan.


Allaskalusteessa ei mielestäni ollut muuta hyvää kuin kaksi allaspaikkaa, väri oli kamala ja muutenkin kaappi tuntui olevan vuodelta nakki ja peruna. Kunhan saataisiin muut hommat tehtyä, niin keskittyisimme vessojen ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin.

No viime syksynä kuitenkin kävi hieman hunosti. Minut irtisanottiin työpaikastani kaikkein pahimpaan mahdolliseen aikaan, olin neljännellä kuulla raskaana. Olin keväällä palannut töihin esikoisemme hoitovapaalta, niin kuinka arvata saattaa liiton työttömyysturva ei ollut kerennyt karttumaan vaadittavaa 6kk.  Meidän maailma romahti, mutta kuten kaikesta selviää, niinkuin tästäkin. Toki kaikki suunitelmamme menivät uusiksi, ja kaikki vessojen/kodinhoitohuoneiden sekä autokatoksen ja muutkin keskeneräiset hommat sai jäädä tulevaisuuteen. Nyt oli vain selvittävä laskuista, lainoista ja saatava vielä ruokaa pöytään.

Olen kuitenkin nyt äitiyslomalla ja tulen olemaan lapsien kanssa kotona vielä pitkään, haaveeni on olla ainakin syksyyn 2017. Joten suuri investointeja sekä lisälainoja ei voida ottaa. Nämä meidän pintaremontit nyt kuitenkin pystytään tekemään, sillä ne eivät ole isoja investointeja, kun itse kuitenkin teemme asiat. Se vaatii siis investointia ainoastaan meistä itsestämme.

WC kalusteina oli kamala ruskea, ja nyt se saatiin vihdoin ja viimein peittoon. Kävin ostamassa Bauhausista DC-fixiä väriksi valtisin kiiltävän valkoisen.
Tämähän oli mukavaa pientä hommaa, ja heti tuli WCstä valoisampi.

Koko kaappi saanut nyt DC-Fixin päälle


Tarkoituksemme on jatkaa vessa projektia maalamalla seinät kokonaan valkoisiksi, pieni mahdollisuus on laittaa ehkä hieman harmaata. Vai mitä mieltä olette?
Sillä kattokin tulee saamaan samalla maalamisella uuden värin, maalammeko sen valkoiseksi vai olisiko jokin muu väri hyvä?

Uudet valotkin pitäisi ostaa, tähän saa antaa vinkkejä minkälaista valoa teidän vessoista löytyy ja voitteko suositella jotakin tiettyä spottia?
Spotit tarvitsee olla LED-polttimoilla.
Peilien yläpuolelle tarvitsisi myös jonkun valaisimen, virtajohtokin pilkottaa valmiina odottaen valaisinta.

Ihanaa oli tänään vielä nauttia ihanasta auringon paisteesta, sillä huomenna se taitaa muuttua syksyisemmäksi!
Ihanaa viikonalkua teille <3

-Jessica-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti