torstai 8. lokakuuta 2015

Vilinää, vilskettä, yhdessäoloa ja sisustusjuttuja

Vihdoin ja viimein pääsin istahtaa koneelle ja päästä kertomaan teille kuulumisia.
Tämä viikko mennyt hieman hujauksessa. Viikonloppuna vietimme ihanaa iltapäivää ja iltaa sisarusten ja serkkujen kanssa, siskoni uudessa uima-allas paljun avajaisissa <3 :) Ai että oli ihanaa ja nautinnollista!



Alkuviikosta oli esikoisemme ensimmäinen esintyyminen muskarin merkeissä <3 Olimme katsomassa heidän konserttiaan. Hienosti poika jaksoi ja esiintyikin. Vaikka ramppikuume iskikin aluksi, mutta hienosti sinne meni silti :) 

Rakastuin aikanaan kun näin kuvia tauluista, joihin oli kirjoitettu lastenlaulujen sanoja. Ja olin ottunatkin greenshotin kyseisitä kuvista, ihan vaan että muistan sitten joskus tehdä lapsille samanlaiset =)
No hieman tarkasteltuani, nämä olivatkin kaupasta ostettuja tekstejä. Minä innoissani kiiruhdin verkkokauppaan tilaamaan, kunnes näin hinnan. Siinä jouduin muutaman kerran miettimään, sillä halusin niin kovasti niitä lapsen seinälle. Mutta järki tuli siinä kohtaa vastaan, en todellakaan voi maksaa A4 paperista 20€ + postikulut ja kehykset. En maksa, teen mielummin itse.
Tiedän että ihmiset hurahtaa tollaisiin, ja itsekkin olen syyllistynyt moisiin. Mutta nykyään rahanarvo tullut niin iholle, että järkeä on tullut omiinkin herätysostoksiin.
Oma tekemä on aina omatekemä, mutta se sopii ja käy meille aivan yhtä hyvin kuin se ostettu paperin pala.


Yllättävän kauan näiden tekemiseen loppupeleissä meni. Mutta ihan perus Wordilla nämä tehty, ilman mitään erikois fontteja. :)

Eilinen päivä meni shoppailun merkeissä, tosin vaikka vain muutamassa kaupassa kävin, niin vauvan kanssa aikaa vierähtää yllättävän kauan :D Ikeasta piti vain hakea kehykset, no matkaan tarttui uusi vessajakkara lapsille, hieman korkeampi kun aikaisempi. Sekä hyllyjä esikoisen huoneeseen, ja menin ostamaan myös muutaman lelulaatikon :)
Näistä kuvaa kunhan saan vielä yhden haettua, kun hajamielysyydessäni ostin vain kolme vaikka piti ostaa neljä.

Kodin 1 menin ostamaan hedelmä korin <3 Piipahdin myös Cobellossa, ja tulin tyhjin käsin ulos!! AJATELKAA!! Mielestäni oli aika vähän mielenkiintoista tavaraa tarjolla, ja ehkä petyin Nicholas Vahen valikoimaan joka oli erittäin pieni. Joten siitäkään tullut napattua mitään. Toki oisin voinut ostaa hyllyt tyhjiksi UASHMAMAn paperipusseja, mutta tiesin että minulla on synttärit tulossa ja olin näitä toivonut lahjaksi. Joten maltoin mieleni, ja hyvä niin. Sillä sain mieheltäni lahjakortin  domdomiin , joten saan juuri sitä mitä haluan ja minähän haluan noita ihania pussukoita :) <3 Teen heti postauksen, kun nämä ihanuudet saapuvat kotiin :)


Tänään siis vietimme syntymäpäiviäni, ihan perheen kesken. Ja kyllähän sitä menoa ja meininkiä riitti, kun 10lasta joiden ikäjakauma oli 0-8vuotiaseen!! Ihanaa kun on elämää, ja lapsilla serkkuja joiden kanssa saa touhuta <3 Tästä olen kyllä erityisen onnellinen kun ollaan näin paljon tekemissä kuitenkin sisarusten ja serkusten kanssa.

Sain myös kauan toivomani Teffalin silityskeskuksen! Siis tämä aivan unelma silitysrauta, jos yhtään silitätte enemmän tai teillä on oikeasti ryppyisiä pöytäliinoja/verhoja. Niin tähän kyllä kannattaa satsata, toivottavasti alan silittämään myös nyt enemmän myös ihan käyttövaatteita :)

Ja sain myös ihka ensimmäisen  nappulani :D <3 ..näitä tulee vielä lisää, sanokaa minun sanoneen...


 Sekä kukat, ovat niin ihania, liian vähän niitä tulee ostettua kotiin piristykseksi :)


Tämä loppuilta meneekin takkatulen äärellä odottaen yön kovia pakkasia <3

Kiitos taas teille, ihanaa kun teitä lukijoita on jo nyt paljon :)

-Jessica-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti