sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Sängyn ja tuolin DIY projekti

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille! :)

Viikko on vierähtänyt kun siivillä, ollut aika paljon menoa koko viikon. Blogin kirjoittaminen jäänyt.

Seuraava projektini näkyy tässä, esikoisen huoneen sängyn sekä aarteeni jonka sain napattua vanhempieni luota Artekin 69 tuoli joka on jo pahasti kulunut. 

Sänkyä ostaessani halusin tälläisen kuultovalkean sängyn, mutta alusta asti minun piti nämä tummeman puun väriset kohdat maalata. Mutta sekin on viivästynyt jo vuodella, kuten kaikki projektini.. Aina pitänyt tehdä, mutta inspistä ei ole löytynyt.

Nyt sitten pohdittuani, päätin että sänky saa kokonaan uuden värin. Kuultovalkea maalataan kokonaan peittävän valkoiseksi, ja nämä päädyt maalaan mustaksi.

Artekin tuoli tulee samaan myös uuden värityksen, mutta värin kanssa en ole vielä päättänyt teenkö siitä valkoisen vai mustan. Kaksiväristä en siitä halua.

Projektia hieman helpottaisi autotalli tms varasto jossa hiontatyön pystyisin helposti tekemään poistumatta kotoolta. Mutta meillä ei sellaista tilaa nyt ole, eikä vielä lähitulevaisuudessakaan.
Varsinkin nyt kun nuo säät ovat menneet ikävään suuntaan, niin pihalla on hieman hankala hionta hommia tehdä. 

Mutta onneksi tuossa naapurissa on perheeni halli, jossa voin tämän projektin toteuttaa. Mutta olisihan se mukavampi ettei kotoota tarvitsisi poistua.

Toivottavasti pystyn loppuviikosta teille jo näyttämään valmiit huonekalut muutoksen jälkeen.

Ihanaa sunnuntai illan jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa :)

-Jessica

P.s teksti on kirjoitettu puhelimella, pahoittilemut siis jos on huonosti rivivälit yms.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti